Anmeldelser

En times trim for lattermusklene – Torjussen traff blink med hverdagslige og aktuelle betraktninger, og kåserte om alt fra sin egen skilsmisse og depresjon til mer lystbetonte temaer
Svalbardposten

Christer Torjussen leverte til en klar sekser på terningen under Comedy Night på Hjorten Scene – «Idiot» ser ut til å bli et show man virkelig bør få med seg.
Adresseavisen

Christer Torjussen fikk gleden av å avslutte kvelden og hadde publikum i sin hule hånd fra første latterbrøl.
Ringerikes Blad

Han snakker om ting som på papiret ikke virker morsomt i det hele tatt, men som likevel fungerer på en imponerende måte. Det var både rørende og lærerikt, «Drittpappa» ble rett og slett balsam for sjelen denne onsdagskvelden. Terningkast 6.
Puls.no

Usminket og ekte – Christer Torjussen leverte til sekser på terningen med standupshowet «Drittpappa». Torjussen lager høy humor av ellers så alvorlige temaer, og publikum lo seg skakke av komikeren med sin innlevelse og utsøkt mimikk.
Lofotposten

Christer leverte gjenkjennbare fortellinger med selvironi og pinlige situasjoner, med naturlig flyt i fremføringen og i tillegg til å levere manus var han kjapp i replikken og hadde jevn og trutt dialog med publikum som organisk passet godt inn.
Ringsaker Blad

Mannen går opp på scenen og endrer hele stemninga. I kjent stil er både volumet og aggressiviteten høy. Gjenkjennelsesfaktoren er stor, og latterbrølene kommer jevnlig fra publikum. Det er likevel sinnet han har mot det aller meste som gjør han så morsom. Torjussen har forstått en viktig ting: sinte folk er gøy.
iTromsø

Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i femten år, og det har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst. Torjussen er den rene mitraljøsen, og poengene renner ut i raskt tempo, noe publikum viste å sette pris på.
Tønsbergs Blad

Christer Torjussen fikk publikum til å hikste av latter da han snakket om «datinghelvetet» fra hans fortid, og fulgte opp med godt illustrerte forskjeller på menn og kvinner.
Telemarksavisa

Christer Torjussen danner fine kontraster mellom singel- og familieliv. Han står også for en herlig demonstrasjon av hvor lite som skal til for å passere eleganse på norsk.
Dagbladet

Både Torjussen og Hansen opptrer med en veldig nøytral mimikk. De har begge sjarm, kløktighet og en klar struktur i alt de foretar seg, de gode poengene kommer kontinuerlig. Er en av dem på scenen, er neste latterkule aldri langt unna.
Aftenposten (Sommerlatter 2012)

Torjussen leverte tradisjonell standup med gode poenger og god mimikk. I løpet av kvelden var han innom blant annet alkohol og seksualliv, men han klarte kunsten å bruke disse temaene uten at det på noen måte ble for drøyt. En viktig del av showet var å inkludere publikum – spesielt noen av dem som satt helt fremst, som slo godt an.
Frostingen

Ikke bare er Christer Torjussen morsom verbalt sett. Mimikken, bevegelsene og timingen gjorde det hele til en av sommerens morsomste kvelder. Absolutt alle kunne kjenne seg igjen i noe av de forunderlige hendelsene og tankene som kom frem i lyset på Haven. Det gjør Christer Torjussen til en genial og likandes komiker. Så fort Torjussen var i gang, var også lattermusklene til de mange fremmøtte i full sving. Publikum var en god blanding av flere aldersgrupper, fra unge pubertale smågutter til eldre mennesker. Likevel traff Torjussen på spikeren for absolutt alle enten man var 18 eller 60. I over en time smilte og lo store deler av publikum så å si konstant, og undertegnede kan nesten ikke huske sist latteren satt så løst.
Grimstad Adressetidende

Grensesprengende standup! Torjussen og Skomsvoll kom raskt i gang med sakene og folk lo omtrent fra de entret scenen til de gikk av. De var godt forberedt, og benyttet seg av sjansen til å harselere både med østfold-dialekten, Fredrikstad Blad, Særp og Halden. I tillegg overrasket de med uttalelser og temaer som var litt på kanten. Her var ingen grenser for hva man snakker om i offentlige rom. Alt fikk en humoristisk vri uten å bli pinlig. Ikke bare fordi de hadde gode historier å fortelle, men pga god mimikk og beskrivende gestikulering. Mye alvorlig samfunnskritikk ligger i bunnen som kommer frem både på en syrlig satirisk men også banal måte. Likevel skinner det igjennom at disse to har vært ute en vinternatt før og de kommer nok til å varme mange lattermuskler fremover på sin vei.
Fredrikstad Blad – terningkast 5

Det ble gjort klart hvem som var kveldens høydepunkt når Christer Torjussen kom på scenen. Og nå kom poengene og historiene som perler på en snor. Og her snakker vi ekte perler. Selv om man kunne le av de to andre komikerne, så var det Christer Torjussen som stod for de virkelige latterkrampene. Det er ingen som får gjennomgå så mye som komikeren selv. Her dukker det opp ungdomsflauser fra gymtimen og ulemper med for høy promille, for å nevne noe.
Megafon

Sprudlende og til fingerspissene profesjonell framføring! Sjøl der Torjussen er innom temaer man har hørt mange snakke om før, krydrer han det med en liten detalj eller snert som setter en ekstra spiss. En grimase, et brøl, en kommentar eller et av hans mange fenomenale ansiktsuttrykk. Torjussen er nemlig også en god skuespiller med flott mimikk og ikke minst det som er alfa og omega for en standupkomiker: Timing.
Romsdals Budstikke

Christer Torjussen var helt klart trekkplasteret på humorkvelden. At han er prisbelønt komiker, var ifølge publikum ikke vanskelig å forstå.Kjapt og slagferdig fyrte Torjussen løs, skjøt treffsikkert til mange kanter og krydret med artige poenger. Å overta scenen etter ham måtte minst være som å hoppe etter Wirkola.
Sarpsborg Arbeiderblad

Øredøvende latterfest! En festlig og treffsikker Christer Torjussen visste nøyaktig hvilke knapper han skulle trykke på for å få med seg publikum på Bloopers i Narvik. Med en fortid som nordlending hadde han ingen problemer med å vise hvorfor han anses som en av Norges aller fremste komikere. Med en solid gjenkjennelseseffekt fra dagligdagse ting satt latteren løst i det intime og fulle lokalet.
Fremover

Christer Torjussen er et navn vi kan merke oss først som sist. Han frembrakte latterbrøl etter latterbrøl, og spilte på tilhørernes gjenkjennelsesevne. Spesielt er det verdt å trekke frem poenget om mødre som skaffer seg mobiltelefoner. Hvem har vel ikke opplevd resulatet av mors hjelpesløshet i kamp med tekstmeldinger?
Oppland Arbeiderblad

Kveldens kanskje mest kjente komiker Christer Torjussen besøkte studenthuset Elvarheim for andre gang. Likevel hadde han mange nye morsomheter å komme med, og fremstod som vanlig selvsikker fra scenekanten. Det gikk hovedsakelig i forskjellen mellom menn og kvinner, og med Torjussens artefakter blir forestillingen humørfylt.
Hamar Arbeiderblad

Kveldens store stjerne var uten tvil Christer Torjussen. Med sine fortellinger om mislykkede erfaringer med samboeren og pornofilmer i bakrusen, fikk han nesten publikum til å falle av stolene av latter.
Trønder-Avisa

Torjussen tok Kjeller’n med storm og fikk Grindvoll-folket til å hikste av latter. Komikeren tok for seg emner som pubertet, forholdet mellom menn og kvinner og fuktige runder på byen. Men i motsetning til mange andre komikere, retter Torjussen skytset mot seg selv. Og det på en svært befriende måte.
Hadeland Avis

Folk lo så tårene trillet da Terje Sporsem, Jonna Støme og Christer Torjussen serverte vittigheter på løpende bånd. Komikerne showet nærmere to timer fra scenen, til stor glede og latter fra de fremmøtte. Poengene kom på rekke og rad og publikum var knapt ferdige med en latterkule før de satte i gang med en ny.
Indre Akershus Blad

Christer var ikkje nådig med den kvinnelege delen av publikum og deira meir eller mindre kjende nykker, og la ut om sine traumatiske opplevingar med forskjellige sambuarar og damer. Men jentene lo like godt som gutane, han tok dei på kornet med stor presisjon.
Firdaposten

Kveldens beste aktør er imidlertid Christer Torjussen. Som på en verbal og treffsikker måte virkelig klarer å få oss i den rette stemningen. Materialet er godt gjennomtenkt, timingen er god og poengene kommer tett. Uten å være vulgær slenger han ut flere verbale kårdestikk mot både kvinner og snodige kjønnsrollemønstre. De veldreide poengene kretser rundt hverdagslige hendelser og situasjoner, men publikum kjenner seg igjen – noe som er uhyre viktig.
Moss Dagblad

Med den største selvfølgelighet inntar Torjussen podiet. På scenen sprudler han av overskudd og godt humør, og foran et smekkfullt lokale erobrer han raskt publikums oppmerskomhet. Han lirer av seg morsomheter om blant annet støttekontakter, seksualdebuten og dialekter. Gevinsten er en rekke spontanapplauser og et publikum som brøler ut i latter.
Moss Avis

Christer Torjussens seanse handlet mye om ham selv, men ble ikke mindre morsomt av den grunn. Hans navlebeskuende vitser om godtesyke kjærester, prestasjonsangst og fulle jenter treffer de fleste midt i mellomgulvet.
Agderposten

Christer Torjussen spøkte og lo med både allmenne og lokale spesialiteter. Situasjoner fra samlivet, overdrevet og gjenkjennende – og ble avbrutt av applaus flere ganger.
Østerdølen

Christer Torjussen brukte egne erfaringer som illustrasjon. Erfaringer alle kunne kjenne seg igjen i og som ble tatt i mot av publikum med hysterisk latter.
Romerikes Blad

Legg igjen en kommentar