Gjør dagen litt morsommere!

Planer om seminar, temadag, kickoff – eller er du ute etter et litt annerledes humorinnslag?
Kunne du tenke deg å live opp arrangementet med et svært uhøytidelig foredrag om dagens tema? Da er «Seriøst Useriøst» midt i blinken for deg! Slik fungerer det: Basert på info fra dere setter jeg sammen en skreddersydd presentasjon med arrangementets agenda, kjerneverdier, innhold og tema som rød tråd. Det hele avsluttes med en hysterisk bildekavalkade om kommunikasjon, noe de fleste av oss er og bør være opptatt av. Konseptet passer like fint som en morsom start på dagen, et avbrekk rundt lunsj eller som avslutning på hele sammenkomsten. Seriøst Useriøst kan også kombineres med ren standup, og passer like bra for firmaer, organisasjoner, skoler/universitet, foreninger og lignende. Rett og slett et veldig fleksibelt opplegg, spesialtilpasset hvert enkelt oppdrag!

Hvis du synes dette høres morsomt ut, send mail til firmapost @ standup.no eller telefon 23 11 88 00. I rekken av kunder som har hatt tulleforedraget på dagsplanen er bl.a. Foreningen for Hjertesyke Barn, NAF, Direktoratet for Økonomistyring, A-meglerne, Norgesgruppen, Scantrade AS, Arkivverket, Personalhuset, Undervisningsdepartementet, Norges Juristforbund/DnB, Norsk Pasientskadeerstatning, Statoil Fuel & Retail, Hafslund Nett, Telemuseet, Dolphin Software, ASKO Øst, Handelsbanken, Imento AS, 24 Seven Office, Forsvaret, Rælingen Kommune, NAV Klageinstans, Skatteetaten, LO, Rikstoto, Body Shop og flere høyskoler/ universitet.

Christer leverte så til de grader! Folk lo så tårene trillet – det var nesten hysterisk til tider. At han tilpasser presentasjoner og tekstmateriale i forhold til stedet han er, gjør det fantastisk morsomt.
Lisbeth Fauske, Rælingen Kommune

Christer møtte meget godt forberedt, innslaget var en fulltreffer!
Tone Lambech, Asko Øst

Temakvelden ble en kjempesuksess! Alle studentene storkoste seg og jeg har fått mye skryt av valget jeg gjorde om å få Christer Torjussen hit.
Emilie Berg Elvedahl, Fagansvarlig BI Trondheim

Foredraget er veldig morsomt – både visuelt, relevant og underholdende!
Mattis Bødtker, NITH Oslo

Foredraget traff publikum og var et morsomt innspill i en nok så seriøs dag. Pluss i boka for at han hadde gjort litt research på Høgskolen i Ålesund!
Mathias Rygh, Leder Gründerdagen 2010

Legg igjen en kommentar