Tilbakemeldinger

Først vil jeg takke for knallbra innsats! Christer Torjussen var fantastisk, avslappet og midt i blinken. Jeg benyttet meg av Christer på en jubileumsfeiring for 400 gjester på Color Fantasy. I en slik setting er det deilig å ha med seg en som kan det han driver med. Christer skapte god stemning, og jeg vil på det aller sterkeste anbefale ham til andre eventselskaper som er ute etter en allsidig og selvstendig komiker/konferansier som fort skjønner settingen!
Henriette Storaas, Event Manager Storaas Adventure

Christer var perfekt, han vinklet sitt show inn mot riktig målgruppe i publikum og var vanvittig morsom. Han trengte absolutt ikke mer enn seg selv og mikrofon. Han engasjerte oss og det var høy latter gjennom hele hans opptreden. Folk gapskrattet!
Anne Stavnes, NHO Oslo og Akershus

Christer møtte meget godt forberedt, innslagene var en fulltreffer. Som konferansier/komiker – kun ett ord: Enestående. I tillegg opptrådte han svært profesjonelt, en meget hyggelig kar som kunne faget sitt. En stor takk og våre sterkeste anbefalinger til andre som ønsker en minnerik og særdeles vellykket tilstelning. Folk har ledd så de har fått kramper i maven.
Tone Lambech, Asko Øst

Vi var spente på om Stand Up ville slå an, men maken til komiker skal en lete lenge etter. Christer målbandt oss med sitt repertoar, og alle har gitt meg tilbakemelding på at dette var det artigste de hadde hørt på lenge. Uten å avgjøre planer for de neste arrangementene tror jeg at Christer står høyt på ønskelista.
Olav Vik, Forbundet for Ledelse og Teknikk

Standupshowet med Christer Torjussen og Lars Berrum var en suksess, alle så ut til å kose seg glugg ihjel! Begge komikerne var nydelige på scenen, og utrolig greie å ha med å gjøre. Humoren traff særdeles godt hos våre studenter, og jeg vil virkelig anbefale showet videre til alle!
Julie Falkevik Tungevåg, Østsia Kristiansand

31. mai gikk Ansattes dag i Rælingen kommune av stabelen i Marikollen kultursal. Christer Torjussen var invitert for å underholde, og han leverte til de grader! Folk lo så tårene trillet – det var nesten hysterisk til tider. Det at han tilpasser present-asjoner og tekstmateriale i forhold til stedet han er, gjør det fantastisk morsomt. Folk kjenner seg igjen – denne gang hadde han fokus på kommunens innebyggere, ansatte og handelsstand. I tillegg brukte han seg selv som utgangspunkt for de mange vanvittige utsagnene han kom med. Han er dessuten fantastisk til å bruke kropp og ansiktsuttrykk – han må oppleves!!!
Lisbeth Fauske, Rælingen Kommune

Under åpningsuka på Terningen Arena gjestet Christer Torjussen campus, studenter og ansatte møtte opp i hopetall og benket seg med forventning. Og Torjussen leverte varene! Lattermusklene fikk seg en real workout i lunsjen, 45 minutter i ekte folkehelseånd. Den prisbelønte og populære komikeren kom med poenger som fikk både tilhørere og undertegnede til å gråte av glede!
Gry Hermansen, Høgskolen i Hedmark

Christer gjorde et meget bra opptreden, med slående vitser og uhyre morsomme betrakninger på dagligdagse ting som gikk rett hjem hos alle. Han var også god til å kommunisere med publikum, og det var bare positive tilbakemeldinger fra alle ansatte som vanligvis forventer julenisse på vår juleavslutning. Dette var 10 ganger bedre!
Terje Gabrielsen, Thales Norway AS

Vi er veldig fornøyd med Christer! Han steppet inn på svært kort varsel og klarte godt oppgaven med å snakke om temaet sett fra guttas side av bordet. Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne, og latteren satt løst. Tror de aller fleste kjente seg igjen i mye av det han snakket om, og de syntes det var annerledes og deilig å møte en komiker på et faglig seminar om jenter og jenteproblematikk. Viktig å kunne le litt oppi alt alvoret også. Vil helt klart anbefale Christer og Stand Up Norge til andre!
Kjersti Dille, Prosjektleder “Jenter i Fokus”

Vanvittig bra! Christer levde definitivt opp til forventningene. Utrolig gode tilbakemeldinger fra mange studenter som mente han traff målgruppen perfekt. Christer var veldig lett å samarbeide med, noe vi som studenter satt veldig stor pris på da vi ikke har erfaring med slike arrangementer. Jeg har også fått flere forespørsler fra studenter om jeg kan få tak i Christer til senere arrangementer, så det er ingen tvil om at folk er fornøyde!
Asle Mollestad, BI Kristiansand

Underholdningen fra Christer var en fulltreffer, og OVER forventning. Knallbra!
Veldig bra at han var så avslappet med å gjennomføre i de litt provisoriske og uformelle rammene vi hadde på Gressholmen. Jeg kan ikke se for meg bedre stand-up enn dette, folk lo nesten konstant og var virkelig imponert. En super start på arrangementet!
Espen Borgersen, Avd.sjef Fellestjenester, Lovisenberg Diakonale Sykehus

Christer gjorde en kjempeinnsats og hevet nivået på Gründerdagen 2010 betraktelig. Han var tvers igjennom profesjonell og veldig enkel og grei å ha med å gjøre. Som konferansier holdt han en lystig tone gjennom hele arrangementet som ellers fort kunne blitt litt for seriøst, noe som også gjorde at studentene holdt seg på skolen fremfor å dra hjem. Takk for en kjempejobb, jeg anbefaler ham til alle som skal holde liknende arrangement!
Mathias Rygh, Høgskolen i Ålesund

Vi er godt fornøyd med kundearrangementet vårt, særlig med Christer
Torjussen som konferansier. Han var både profesjonell og uformell, og klarte å løse opp stemningen raskt blant publikum tross at det fremdeles var tidlig på dagen. De fleste lo så tårene trillet, samt at timingen var god vedr. introduksjon av program og presentasjoner. Jeg anbefaler Christer på det varmeste.
Stina Birkeland, Salgssjef Scandic Hotels

Nå er konferansen vår over og vi ble kjempeimponert over Christers evne til å lese publikum. Han var også en meget dyktig konferansier, men for en kjempesuksess showet på kvelden skulle bli! Tusen takk til Stand Up Norge for hjelp til valg av Christer Torjussen.
Dag Myhre, Leder LAR-Nett avd. Vestfold

Dette må betegnes som en suksess. Folk lo så de datt av stolen og tårene trillet på enkelte enda på søndag morgen. Bare vi nevnte Christer så lo folk. Alle var veldig fornøyde og han gjorde et veldig bra show – han fikk stående applaus fra 250 stk på julebord, ikke verst!
Jan Eirik Nordseth, daglig leder Smølahallen

Vi har benyttet oss av ulike konferansierer de siste 5 årene og har vel aldri vært så fornøyd som nå. Dialogen i forkant, forberedelser og gjennomføring kunne ikke vært bedre. Veldig hyggelig med en artist som byr på seg selv, som er trygg i dialogen med både kunder og leverandører og leverer 110%. Dette som en hilsen fra meg, Synsam og hotellet – jeg anbefaler varmt Christer til lignende oppdrag!
Vibeke Kjølstad

Temakvelden her på BI Trondheim ble en kjempesuksess! Alle studentene storkoste seg og jeg har fått mye skryt av valget jeg gjorde om å få Christer Torjussen hit.
Emilie Berg Elvedahl, Fagansvarlig

Jeg vil takke for fantastisk morsom underholdning på middagen ved vårt årsmøte. Hele salen lo mer eller mindre hele tiden. Christer var helt herlig.
Mette Aarø, Nores AL

Latteren står i taket, og komiker Christer Torjussen gliser på scenen. Hvis en god latter virkelig forlenger livet, la oss si med én dag, får den gjennomsnittlige kongressdeltager uttelling på minst en måned i løpet av helgen.
Fotterapeutenes Fagkongress 2008

Christer fungerte utrolig bra – han fikk med alle fra start og traff veldig på alle poeng og historier. Han brukte mange eksempler fra vår bransje som selvfølgelig treffer ekstra bra. En halvtime med moro uten et eneste dødpunkt! Folk satt og lo lenge etter at han var dratt. Håper å kunne bruke ham igjen ved en senere anledning.
Jan Erik Eggan, Telenor Norge

Christer skal ha en god del av æren for at vårt kundearrangement ble spesielt hyggelig og morsomt. Han tok styringen fra starten og hadde publikum i sin hule hånd med mange gode og humoristiske poenger. Han fikk fortalt litt om oss, samt presentert en del av leverandørene. Alt forløp helt perfekt og showet hans ble veldig godt mottatt av alle. Det er lenge siden vi har ledd så mye og godt!
Asgeir Lund, Inventum Kontor AS

Vil på vegne av hele Østerdalen Garnison takke for et meget bra og morsomt show sist torsdag. Jeg har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger fra soldater rundt omkring som mener dette var rett og slett konge. Showet karakteriseres som noe av det bedre mange har sett av stand up på lang lang tid!
Kristian Holst, Områdetillitsvalgt Østerdalen

Publikum på Likemannstreffet var i alle aldersgrupper, noen med LMBB-syndrom og noen uten funksjonshemninger. Det var stor stemning fra første stund. Det ene blinkskuddet avløste det andre, folk lå tvekroket og lo – og vi var alle helt utslitt av latterkramper etterpå. Alle var veldig begeistret for showet, og folk kjente seg veldig igjen. Selv de eldste tantene var overbegeistret!
Aina Negaard Nilsen, LMBB-Foreningen

Vi er utrolig godt fornøyd med Christers show i Vingrom. Han tok publikum med storm, og mine bekymringer for om dette var noe for sære folk på bygda, ble gjort grundig til skamme. Det var latter og applaus i 1 time og 20 min, og siden dette var første gangen vi hadde et slik arrangement, var denne kvelden viktig for å skape grunnlag for flere show. Vi er derfor veldig glade for at Stand up Norge anbefalte Christer Torjussen!
Pål H Vorkinn, Vingrom Samfunnshus

Det ble en kjempefin bursdagsfest, og høydepunktet var jo selvsagt Christers opptreden. Overraskelsen falt i smak, mange av hans poenger ble ordtak utover kvelden og alle syntes det var helt topp! Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra alle som var tilstede. Jeg kan trygt gi de beste anbefalinger til andre som tenker på å gjøre det samme!
Mvh, Monika Følstad

På vegne av styret for Dokumentarfilmfestivalen i Volda og våre gjester vil jeg takke for en utrolig kveld med Yngve Skomsvoll og Christer Torjussen i går. Arrangementet ble en braksuksess!
Gunhild Brimheim

Christer tok oss alle på kornet, det verket i lattermusklene resten av kvelden.
Det er lenge siden jeg har ledd så mye! Veldig behagelig at humoren går på bekostning av ham selv og ikke enkeltpersoner blant publikum. Fikk masse positive tilbakemeldinger etter showet, jeg nøler ikke med å anbefale ham til hvem som helst senere. Kjempebra!
Siv Tharaldsen, Pepsico

Christer fikk i utgangspunktet frie tøyler til å underholde på festen. Vi fant ut at opplegget hans kanskje kunne erstatte noe av Damenes og Herrenes tale, og Christer bugnet av artige historier og gode poeng om begge kjønn. Han skapte stor glede, flott stemning og masse latter i forsamlingen. Tusen takk for en fint standupshow med en meget dyktig humorist!
Arne Edvardsen, SHAPE Belgia

Selv klokken 09:00 om morgenen er Christer en utrolig morsom fyr! Dette beviste han da han var på IKEA og ”kickstartet” dagen for ca. 110 ansatte. Det var kun lovord og begeistring etter showet, og enkelte mente at han bør få komiprisen neste år også. Vi kan absolutt kan anbefale ham til andre som ønsker en humoristisk start på dagen. Vi takker for innsatsen, og håper han kommer tilbake snart!
Tom Erik Olsen, IKEA Åsane

En av våre aller sikreste kort gjennom en årrekke har vært Christer Torjussen.
På scenen får du en komiker som er svært godt forberedt, 50% lun og 50% rå om nødvendig. Det er ikke mange komikere som har gjort så mange gode jobber for oss som Christer. Og selv om det ofte er kaldt på Geilo anbefaler jeg ham på det varmeste.
Pål K Medhus, Høve Støtt AS

Christer hadde publikum i sin hule hånd. Gode poenger og latterkuler kom på løpende bånd. Det å fenge en variert gruppe på 14- til 20åringer er en vanskelig oppgave, men Christer gjorde det mesterlig. Takk for en flott kveld sammen med Alternativ Russ og ungdommen i Sykkylven!
Erlend Lunde, Ungdomsprest

Christer holdt et fantastisk show med en varme og humor som traff alle, både ung og gammel. Både pensjonistene og de litt yngre lo seg skakke, og vi har bare fått lovord fra publikum i etterkant. Dette var helt klart noe utenom det vanlige for oss, og det er nå skapt en ny presedens for våre julebord!
Agnes K. Olsen, AC Nielsen

Mht å arrangere et faglig tungt seminar etter en hel dags jobb for alle deltagere var det en stor utfordring Christer stod overfor. For å holde alle på alerten gjennom en slik agenda er det en ren nødvendighet å ha en inspirator mellom hvert foredrag. Denne utfordringen taklet Christer svært tilfredsstillende – og jeg vil på vegne av samtlige 150 deltagere takke for et profesjonelt og svært morsomt bidrag. Det var akkurat en slik type profil vi ønsket oss – vi gir han våre beste anbefalinger!
Tom Roger Rognli, Salgssjef IQ AS

Onsdag 8.mars arrangerte Høgskolen en dag der vi satte fokus på likestilling. Christer holdt 120 personer i sammenhengende latter i nesten 45 minutter. Det humoristiske avbrekket i høgskolehverdagen bidro til at studenter og ansatte kunne møtes på en felles arena. Fortsatt blir dagen snakket om, og sitater fra showet høres stadig. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, sammensetningen av livsforlengende latter og temaer innen likestilling ble suksess!
Tone Pedersen, Høgskolen i Lillehammer

Vi innledet arrangementet med Christer Torjussen, og han fikk helt klart opp stemningen. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger. Alle var kjempefornøyde, han holdt et festlig show og latteren satt løst. Christer ble stadig nevnt utover kvelden, så det er tydelig at det slo an!
Berit H. Jacobsen, Alfa Skofabrik AS

Vi har i etterkant av festen sjelden hørt så mange godord om arrangementet vi startet forberedelsene til for en snau måned siden. Hele rabalderet ble stødig holdt sammen av en strålende opplagt og rutinert Christer Torjussen. Fra det informative og praktiske til det helt gale (iført rosa kaninkostyme) guidet han de nærmere 500 feststemte gjennom denne mandagskvelden. Qvisten var spesielt imponert og satte pris på hans spontane manøver, da festkomiteen ikke helt hadde forberedt seg godt nok.
Nina Utheim, Qvisten Animation

Christer Torjussen gjorde et kjempebra show, akkurat som sist. Han snakker om ting som er lett for folk og kjenne seg igjen i, og han treffer derfor alle på en eller annen måte. Tilbakmeldingene fra de som var til stede var postive og latteren satt løst under hele opptredenen. Kjempebra!
Trine Flatin, Fagforbundet Telemark

Christer holdt et forrykende show og var utrolig morsom – en kjempehit hos oss jentene! Videre skal det også sier at han var profesjonell, punktlig og superhyggelig å ha med å gjøre.
Kine B. Hartz, Dagbladet

Ville bare uttrykke hvor fornøyde vi er med Christers opptreden på vår avslutningsfest i Fanehallen 17 juni. Han passet glimrende inn i settingen og traff midt i blinken med sine morsomheter og sin humor. Han bidro sterkt til at kvelden ble meget vellykket for oss.
Tove H Møller

Vi er kjempefornøyd med Christer, folk hadde latterkramper nesten hele tiden. Veldig bra!
Tom Martinsen, Lillestrømbanken

Kanonsuksess for Christer Torjussen & Gustav Nilsen i Nordsjøen! Begge arrangørene var storfornøyde og jeg er allerede i gang med å booke dem i 2005.
Per Vervik, Stavanger Artistbyrå

Christer Torjussen gav oss et kjempeflott show, jeg har fått mange flotte tilbakemeldinger fra studentene. Christer var særdeles hyggelig å ha med å gjøre og viste tydelige profesjonelle holdninger. Hadde gjort et grundig forarbeid/research og det satte salen pris på. Kort oppsummert gav Christer Torjussen hos denne kvelden et meget godt og variert standupshow, med en varighet lengre enn avtalt. Våre beste anbefalinger gis!
Petter A. Opstad, Studentrådet for Maritim utdanning

Vil bare sende litt skryt og ros om Christer Torjussen. Vi leide han som konferansier på vår nyttårsfest 31.01.04 og han gjorde en utmerket jobb. Vi har akkurat hatt evaluering av arrangementet og Christer og hans opptreden fikk høy score hos studentene. Han var også veldig behjelpelig og tenkte på ting som ikke vi tenkte på. Takket være Christer ble hele kvelden en suksess!
Mona Borkamo, VASS / Norges Varehandelhøyskole

Ville bare takke for anbefaling av Christer Torjussen til vårt nyttårsball 22. februar. Han gjorde stor suksess! Studentene fra NHS klappet og lo konstant da han var på scenen og tillbake meldingene fra publikum var bare positive. Vil nesten si at han reddet kvelden og han skal ha en stor takk for at det ble et vellykket arrangement. Jeg kan på det aller sterkeste anbefale han til de som ønsker en garantert morsom og profesjonell konferansier/komiker!
Hilde Wiede Aasland

Jeg vil takke for anbefalingen av Christer Torjussen. Det var første gang det var stand up i Szczecin og i ettertiden har jeg fått veldig gode tilbakemeldinger. Han var helt suveren og jeg tror ikke vi kunne fått noen bedre ned hit! Tusen takk!
Øystein Riiser, ANSA Polen

Vi er strålende fornøyde med Christers innsats i går. Han satte ekstra piff til et ellers bra kundeevent. Takk fra alle oss i Dell. Heidi og Hans, Dell Norge I forbindelse med vårt 30-årslag med ca 100 gjester 2. april i Skien, leverte Christer Torjussen et kjempeshow! Vil også si at vi er veldig fornøyde og at Christer var en hyggelig fyr.
Hilsen Atle Gløsmyr og 4 andre bursdagsbarn

Christer klinte til fra start og latteren satt løst hos et lydhørt publikum som fikk servert visdomsord om alt fra å hvordan unngå bråk på byen til betraktninger om klassisk mann/kvinne-problematikk. Showet høstet stor applaus hos publikum og dette fristet definitivt til gjentakelse!
Forsvarsnett/Sola Flystasjon

Christer Torjussen gjorde en glimrende jobb, og ingen som var til stede trenger noen nærmere begrunnelse for at han ble tildelt Stand-Up Prisen 2003.
Uka i Ås 2004

Legg igjen en kommentar