Standup-kurs

Hvordan skriver man morsomt? Hvordan kommer man til poenget? Hvordan bruke humor som verktøy? Christer Torjussen tilbyr alt fra omfattende kurs til intensive workshops/foredrag, alt etter behov.

• Idé • Skriveprosess • Gruppearbeid • Dramaturgi • Fremføring •

Er du ute etter en lyninnføring i bruk av humor som virkemiddel, eller kunne du tenke deg å være med på et todagers standupkurs? Hvis ønsket kan kurset avsluttes med at deltagere fremfører materialet sitt foran publikum med Christer som konferansier. En idé til firmafesten, seminaret eller skoleavslutningen?

Med følger også egen oppgradert manual/kurshefte med nyttige tips, veiliedning og dyrekjøpte erfaringer fra standup-scenen. Hvem er lettest å more av fulle trailersjåfører, sure pensjonister eller biologer på seminar? Hva gjør man når folk ikke ler, og hva gjør man ikke? Christer har garantert gjort begge deler. For mer informasjon send mail her.

Vi lærte idé, teknikk, å bearbeide tekster og hvordan egne erfaringer kan bli materiale. Viktigst av alt var det mye latter, og i tillegg til å være veldig morsom viste Christer en genuin interesse i at deltakerne skulle lykkes på scenen! Enten du vil trene på presentasjonsteknikk eller drømmer om å bli komiker anbefaler jeg kurset.
Viggo Venn, arrangør Kristiansand

Vi er utrolig godt fornøyd med Christers 3 dagers-kurs med avsluttende show. Han er godt forberedt og har en didaktisk og pedagogisk plattform som virker motiverende for deltagerne. Når mannen i tillegg er vanvittig morsom, er grunnlaget for et vellykket kurs allerede på plass. Vi kan med dette anbefale Christer både som kursholder og komiker.
Svolvær Byteater

Christer fremstod profesjonell og var samtidig veldig hyggelig og motiverende. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive, og de har fremhevet hans bruk av gode eksempler med heftet som alle deltagere fikk med seg. De fleste av deltakerne står fortsatt jevnlig på scenen, og vi vil anbefale kurset på det varmeste.
Håvard Utheim, Stand Up Trondheim

Vi er kjempefornøyd med kurset, fint med friske tanker som har generert nye tekster. Christer er en av Norges dyktigste og mest hardtarbeidene innen standup-komikk, og har en fantastisk evne til å formidle sitt engasjement for sjangeren. Vi har i ettertid fått utrolig mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne, både erfarne og ferske komikere, som har lært utrolig mye av Christers strukturerte måte å tenke på.
Bengt Ståle Tvedt, Stand Up Bergen

Legg igjen en kommentar