Morsomme folk søkes!

Det er jo en stund siden jeg flyttet ut av Oslo, og jeg har leflet litt med tanken på å gjøre noe lokalt der jeg bor nå. For litt siden slo det meg at den nye scenen i foajéen til Nøtterøy Kulturhus er perfekt og akkurat stor nok til å finne på noe gøy med jevne mellomrom. Lavt under taket, bra lyd & lys og bar bakerst i lokalet. Rene standupklubber er det nok av for tiden, så hva med å prøve noe annet? Hva med å kalle det Christer Torjussen presenterer Humortalenter? God ide! En kveld hvor det skal være rom for alt, i god gammel varietétradisjon – det eneste kriteriet er at det skal være morsomt. Folk skal komme for å få seg en god latter, og nødvendigvis ikke se de største artistene – men lovende humortalenter i alle formater.

humorheader-kopi

Jeg kontaktet kultursjef Einar Schistad som tente på idéen om å sette sammen humorkvelder én gang i måneden høsten 2014. Dette forutsetter jo at jeg har noen å presentere. Jeg kommer selvfølgelig til å hente inn komikere og humorister fra mitt eget miljø og nettverk, men et viktig aspekt er at lokale talenter får en scene å vise seg frem på. Første humorkveld blir 10. september. Så altså: Kjenner du noen som holder på med humor i Vestfold? Alt av interesse. Det være seg impro, teatersport, fortellere, musikere, revyfolk, stuntpoeter, tryllekunstnere eller standupkomikere. De må gjerne sende meg en mail på humortalenter @ gmail.com, eller kontakte meg via denne siden på Facebook. Og for all del, gå inn og trykk like. Det kan jo ikke skade!

IMG_6299